East Cowes færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

East Cowes Ruter

Tilbud

Bestil en færge til East Cowes med AFerry. Færger til East Cowes, i Isle of Wight, er tilgængelige fra England. Du kan tage en færge til East Cowes fra Southampton.

East Cowes Færgeselskaber

Færger til og fra East Cowes drives af Red Funnel. Når du leder efter en færge til East Cowes, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Fishbourne, Ryde og Yarmouth for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

East Cowes færger med Red Funnel er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til East Cowes bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • East Cowes færgehavn
  • East Cowes færgehavn
  • East Cowes færgehavn

Om East Cowes

East Cowes havn ligger på bredden af ​​floden Medina på Isle of Wight, der er lige ud for kysten ved Southampton. Cowes er delt i to af floden Medina og nogle gange kaldes de to forskellige dele East Cowes og West Cowes. Begge dele har en færgehavn med reglmæssige afgange til fastlandet.

East Cowes faciliteter

East Cowes have faciliteter inkluderer en butik. Parkeringsfaciliteter er til rådighed på Well Road inden for 3 minutter fra East Cowes terminalen og også langs havnefronten.

East Cowes retninger

Du kan køre til East Cowes havn via A3054, derefter A3021 hvis de kommer fra Newport, turen tager i gennemsnit 15 minutter. Alternativt kan du tage A3020 til vest Cowes og derefter videre til East Cowes via den flydende bro (Ingen lastbiler tilladt). Vær forbredt på at turen kan tage en ekstra 10-20 min, hvis du bruger den flydende bro.

East Cowes - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!