Durres - Bari færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

 • 1 krydsninger dagligt
  8 hr 45 min.
  Få Pris
 • 1 krydsninger dagligt
  9 hr
  Få Pris
 • 1 krydsninger dagligt
  9 hr
  Få Pris

Alternative Ruter

 • 4 krydsninger ugentligt
  17 hr
  Få Pris
 • Saranda - Bari
  2 krydsninger ugentligt
  11 hr
  Få Pris

Durres til Bari færger forbinder Albanien og Italien med Adria Ferries, Grandi Navi Veloci og Ventouris Ferries. Udover at sammenligne priser og tider for Durres til Bari, viser vi også resultater for Durres til Ancona, Saranda til Brindisi og Vlore til Brindisi for at hjælpe dig med at komme fra Albanien til Italien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Durres og Bari. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Durres til Bari - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Durres til Bari rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!