Durres færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Durres Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Durres med AFerry. Færger til Durres, i Albanien, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Durres fra Ancona, Bari og Trieste.

Durres Færgeselskaber

Færger til og fra Durres drives af Adria Ferries, Grandi Navi Veloci og Ventouris Ferries. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Durres, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Durres, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Saranda og Vlore for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Durres færger med Adria Ferries, Grandi Navi Veloci og Ventouris Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Durres bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Durres færgehavn
  • Durres færgehavn
  • Durres færgehavn

Om Durres

Durres er en af Albaniens ældste byer og blev grundlagt som en græsk koloni i 627 f.Kr. Siden da er byen vokset og vokset og samtidig bevaret monumenter af den antikke by. Nu er Durres den anden største og en af de økonomisk mest udviklede byer i Albanien på grund af den store havn, der giver mulighed for handel i Adriaterhavet.

Den nye motorvej, der forbinder Durres med Tirana har skåret ned på rejsetiden til hovedstaden, og tager nu kun 30 minutter. Tirana er også tilgængelig med tog, mellem Durres og Tirana der er en hyppig og billig jernbanetjeneste.

Durres har et middelhavsklima, der gor det til et populært sommerferie destination for lokale og udenlandske turister. Turister kan nyde den smukke sandstrande og klare Adriaterhavet havvand ved strandene i Durres og Currilave.

Nogle vigtige bygninger og museer, som er værd at besøge i Durres, er blandt andet, Det Historiske Museum, Det Arkæologiske Museum, Philharmonic Orchestra, Puppet Teater, Estrada Teater samt Hovedbiblioteket og Det Kulturelle Center med "Aleksander Moisiu" Teater.

Som en af ​​Albaniens ældste byer, har Durres også mange vigtige historiske steder, såsom det venetianske Tårn og de ​​middelalderlige bymure. Hvis du foretrækker at være udendørs, har Durres mange parker og blomster haver, på bakkerne i byen er der et åbent teater. Durres har lange, smukke strande og i nærheden findes den kendte badeby, Durres Plazh.

Durres havn ligger i hjertet af byen, som er ca 33km fra hovedstaden, Tirana. Havnen i Durres er Albaniens største havn og tilbyder gode forbindelser til Italien

Durres faciliteter

Durres havn er tilgængelig med bus og taxi, og er tæt på byens centrum. Terminalbygningen har en række faciliteter, herunder en turistinformation kiosk og parkeringsfaciliteter.

Durres retninger

Fra Tirana: Tag motorvejen E852/SH3 og fortsæt cirka 12km, tag herefter SH2 og følg skiltene til Durres.

Fra nord-vest: Følg E762/SH1 og tag derefter SH2 til Durres.

Durres - Rutekort

se kort

Havneadresser

Adria Ferries

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

Adriatica Traghetti

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

European Seaways

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

Grandi Navi Veloci

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, , Albania

Tirrenia di Navigazione

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

Venezia

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

Ventouris Ferries

Kapitenerija e Portit, L Nr 1 Rruga Tregtare, Durres, Albania

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!