Dunkirk færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Dunkirk Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Dunkirk med AFerry. Færger til Dunkirk, i Frankri, er tilgængelige fra England. Du kan tage en færge til Dunkirk fra Dover.

Dunkirk Færgeselskaber

Færger til og fra Dunkirk drives af DFDS. Når du leder efter en færge til Dunkirk, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Calais for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Dunkirk færger med DFDS er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Dunkirk bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Dover - Dunkerque
(DFDS Seaways)
DKK1,896
  • Booked: Tuesday, October 20, 2020
  • Rejs: Monday, November 2, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 1
  • Dunkirk færgehavn
  • Dunkirk færgehavn
  • Dunkirk færgehavn

Om Dunkerque

Dunkerque Ferry Port er beliggende på tværs af kanalen fra Dover på kysten af Nordfrankrig. Dunkirk Havnen er Frankrigs tredje storste havn, fordi den er bekvemt placeret mellem London, Bruxelles og Paris. Dunkerque gor det muligt for passagererne hurtigt og effektivt at gå i gang eller afstigning ved havnen, hvilket gor det mere bekvemt end den nærliggende havn Calais (45 km væk), som har langt flere sejladser om dagen.

Dunkerque er en by, der har meget at tilbyde, fra butikker og gode traditionelle restauranter til sandstrande og en helt ny golfbane. Fra Dunkerque havnen kan du nemt nå de to overdækkede indkobscentre i byens centrum med alle storre mærker og gratis parkeringsfaciliteter.

Dunkerque har 15 km smukke sandstrande, kendt som "Dunes de Flandre", hvilket gor det til et ideelt feriedestination for familier og surfere. I Dunkirk kan du smage originale flamske mad samt fantastiske friske lokale fisk og skaldyr. Dunkerque er også kendt for sin nye 27-hullers golfbane, som ligger kun 15 km fra havnen.

Dunkirk - Rutekort

se kort

Havneadresser

DFDS

Terminal Car ferry, Route du petit Denna, Port 5625, 59279 Loon-Plage, Dunkerque, France

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!