Dunkerque - Dover færger

Kort

Bestil tilbud

  • 10 krydsninger dagligt
    2 hr

Alternative Ruter

Dunkerque til Dover færger forbinder Frankri og England med DFDS. Udover at sammenligne priser og tider for Dunkerque til Dover, viser vi også resultater for Calais til Dover og Calais til Folkestone for at hjælpe dig med at komme fra Frankri til England til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Dunkerque og Dover. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Dunkerque til Dover - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Dunkerque til Dover rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Dunkerque

Dunkerque er en by, der har en masse at tilbyde, fra butikker og store traditionelle restauranter, til lækre sandstrande og en helt nye golfbaner.

Fra Dunkerque havn, kan du nemt komme til de to overdækkede indkøbscentre i centrum af byen, med alle de store mærker og gratis parkeringsfaciliteter til rådighed.

Dunkerque har 15 km smukke sandstrande, kendt som "Dunes de Flandre", hvilket gør det til et ideelt feriemål for familier og surfere.

I Dunkerque kan du smage oprindelig flamske mad samt fantastiske friske lokale fisk og skaldyr. Dunkerque er også kendt for sin nye 27-hullers golfbane, som ligger kun 15 km fra havnen.


Om Dover

Da det er den korteste kanal krydsning mellem England og Frankrig, har Dover været en populært havn for folk, der ønsker at udforske det europæiske fastland. De ikoniske kridtklinter er blevet kendt som White Cliffs of Dover, og kan ses flere kilometer på tværs af kanalen. Dover roser sig i sine transportydelser og turisme, og har 3 museer; Dover Museum, Dover Transport Museum og det romerske Painted House.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!