Dun Laoghaire færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Dun Laoghaire havn er over 190 år gammel, og er en af de vigtigste indgange til Irland fra Storbritannien. Dun Laoghaire færgeterminal blev fornyet efter Stena Lines beslutning, til at starte en ny High Speed ​​Service fra havnen i Dun Laoghaire til Holyhead. Du kan bestille alle disse færger til og fra Dun Laoghaire med AFerry.dk

Tilbud

  • Dun Laoghaire færgehavn
  • Dun Laoghaire færgehavn
  • Dun Laoghaire færgehavn

Dun Laoghaire havne faciliteter

Dun Laoghaire havn har en praktisk og moderne terminal med udvalg af faciliteter for passagerer, som blandt andet betalings parkering ved siden af ​​terminalen og en parkeringskælder til langtidsparkering.

Der er 25 gratis handicap parkeringspladser i havneområdet, men en passende EU-tilladelse skal vises på alle tidspunkter.

Korttidsparkering koster EUR 2,00 per time og langtidsparkering koster EUR 16,00 for den forste dag og EUR 8,00 for hver dag derefter. Mønt maskiner er tilgængelige i terminalbygningen.

Komme til Dun Laoghaire

Hvis du kommer fra vest (Galway eller Limerick), følg skiltene til Dublin, indtil du kommer til M50/N81 og følg herefter skiltene til Dun Laoghaire havn.

Hvis du kommer fra nord/vest eller nord, følg skiltene til Dublin og tage East Link Toll Bridge, kør herefter af N11 mod syd til Wexford eller det syd/østlige og følg skiltene til Dun Laoghaire havn.

Hvis du kommer fra syd eller syd/vest, igen følg skiltene til Dublin. Hvis du kommer fra Waterford, Kilkenny eller Carlow kør ad N11 mod Dublin/Dun Laoghaire, og derefter, når du når Loughlinstown nær Bray, er Dun Laoghaire havn tydeligt afskiltet derfra.

Dun Laoghaire DART station ligger lige overfor færgeterminalen og er godt forbundet til andre DART/ jernbaner og Iarnrod Eireann (det irske tognetværk). Der er tog til og fra Dun Laoghaire hvert 10. minut i myldretiden og hvert 20. minut resten af dagen. Dublins centrum ligger kun 25 minutter væk i DART.

Dublin Bus kører hyppigt til og fra byens centrum til Dun Laoghaire færgehavn. Busserne er 7/7A/8. Bus Eireann kører også til andre byer og amter fra Dun Laoghaire.

Om Dun Laoghaire

Dun Laoghaire er en lille, men levende badeby på den irske kyst og ligger kun 11 km syd for Dublin centrum i nogle helt fantastiske omgivelser. Dun Laoghaire regnes for at være den ældste by i Irland.

Byen fik navnet i det femte århundrede efter sin grundlægger, Kong Laoghaire, High King af ​​Irland. Han brugte området som et hav-fort (benævnt Dun i irsk) under hans angreb på Frankrig og Storbritannien.

Dun Laoghaire havn er kendt for sine to granit moler, hjem til nogle af de prestigefyldte sejlklubber. Den vestlige mole bruges i udstrakt grad af windsurfere som et lancering punkt hele året.

Dun Laoghaire havn, i sig selv, er en stor attraktion med et fyrtårn i den østlige mole. Andre attraktioner i byen er National Maritime Museum af Irland, James Joyce tårn i nærheden Sandycove, Dalkey slottet og forskellige andre victorianske-stil palæer og kunstgallerier.

I nærheden af George Street er den største shopping gade i Dun Laoghaire sammen med to andre store indkøbscentre netop ud for hovedgaden. Der er mange festivaler og sjove messer næsten hver uge i sommermånederne fra juni til september i Dun Laoghaire gør det til en perfekt beliggenhed for korte pauser.

Dun Laoghaire - Rutekort

se kort

Havneadresser

Stena Line

The Ferry Terminal, St Michaels Wharf, Dun Laoghaire Harbour(It is about twelve kilometres south of Dublin city centre), Dun Laoghaire, County Dublin, Republic of Ireland

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!