Dubrovnik færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Dubrovnik Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Dubrovnik med AFerry. Færger til Dubrovnik, i Kroation, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Dubrovnik fra Bari.

Dubrovnik Færgeselskaber

Færger til og fra Dubrovnik drives af Jadrolinija. Når du leder efter en færge til Dubrovnik, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Ancona, Bol og Hvar for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Dubrovnik færger med Jadrolinija er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Dubrovnik bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Dubrovnik færgehavn
  • Dubrovnik færgehavn
  • Dubrovnik færgehavn

Om Dubrovnik

Dubrovnik er beliggende i den sydligste del af Kroatien, og med sit smukke by-centrum, havet, storslået udsigt og sandstrande er det let at se, hvorfor Dubrovnik er kendt som 'Perle af Adriaterhavet "(et udtryk opfundet af Lord Byron), og er en af de store turistdestinationer på Adriaterhavskysten. Det anses for, at være et af de førende turistområder i Middelhavet, og når de rige og berømte tager til Kroatien, er deres destination Dubrovnik.

Byen er fuld af fantastisk arkitektur, og et fantastisk skulpturelt arbejde, alle omhyggeligt restaureret efter konflikten i 1990. Inden for Dubrovniks store bymure er en masse smukke paladser, kirker, museer og andre store arkitektur bygninger, kan byen prale med historie, der er der for at blive udforsket. Den gamle bydel er rettet mod turister, og har et væld af restauranter, barer og hoteller.

Dubrovnik havn har altid spillet en stor rolle, for søtransport og søhandel. Du kan sejle fra Dubrovnik havn i Kroatien til Bari, Rejeka og Split.

Dubrovnik retninger

Dubrovnik har gode busforbindelser, både masser af busser, som kører lokalt rundt i byen, og til byer i regionen. Der er busser hver time til Split (turen tager omkring 4 ½ time), og daglige busser til Sarajevo i Bosnien og Kotor i Montenegro. Busstationen ligger i Kantafig, i den nordlige del af byen.

Dubrovnik - Rutekort

se kort

Havneadresser

Jadrolinija

Obala Ivana Pavla II, Dubrovnik, Croatia, Croatia

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!