Dublin færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Dublin Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Dublin med AFerry. Færger til Dublin, i Irland, er tilgængelige fra England, Frankri, Isle of Man og Wales. Du kan tage en færge til Dublin fra Cherbourg, Douglas, Holyhead og Liverpool.

Dublin Færgeselskaber

Færger til og fra Dublin drives af Irish Ferries, Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries og Stena Line. Fordi 4 færgeselskaber opererer ind og ud af Dublin, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Dublin, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Cork, Dun Laoghaire og Rosslare for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Færger med Irish Ferries og andre virksomheder, der opererer til og fra Dublin er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Dublin bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Holyhead - Dublin
(Stena Line)
DKK3,083
  • Booked: Thursday, October 22, 2020
  • Rejs: Sunday, November 1, 2020 - Wednesday, November 4, 2020
  • Personbil + 2
Cherbourg - Dublin
(Irish Ferries)
DKK1,439
  • Booked: Thursday, October 15, 2020
  • Rejs: Wednesday, October 28, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 1
  • Dublin færgehavn
  • Dublin færgehavn
  • Dublin færgehavn

Om Dublin

Byen Dublin er over 1000 år gammel og har udviklet sig til en by, der er rig på kultur og kulturarv. Dublin har altid været et centrum for udviklingen af ​​kunst, litteratur og teater. James Joyce, Oscar Wilde, Colin Farrell og Bono (U2 forsanger) er blot nogle af de berømte Dubliner.

En fantastisk måde at se Dublin på, er ved at gå langs bredden af floden Liffey, der løber langs hele centrum af Dublin. På begge sider af floden, ligger mange attraktioner.

Trinity College, Dublin Castle, Christchurch Cathedral, St. Stephens Green, Guinness Store House, Old Jameson Distillery, National Gallery of Ireland og Temple Bar-området, kendt for sit sjove natteliv, er blot nogle af de ting, du ikke bør gå glip af sammen med nogle af de mest eksklusive designer indkøbscentre. Du vil blive opslugt af den evige foranderlige livlige atmosfære i denne by.

Dublin havn er Irlands største og travleste færgehavn og ligger lige i hjertet af Dublin, en af de mest livlige hovedstæder i Europa. Den ligger kun 3km væk fra Dublins centrum, og er let tilgængeligt med bil eller med offentlig transport.

Millioner af passagerer nyder hvert år en problemfri rejse fra Dublin havn. Fem færgeselskaber betjener op til seksten afgange dagligt, der forbinder Dublin med Holyhead, Liverpool og Douglas.

Dublin faciliteter

Passagerterminalerne i Dublin havn er fuldt udstyret med en bred vifte af faciliteter, der sikrer de bedste standarder. Der tilbydes både kort- og langtidsparkering udenfor terminalbygningen, mod betaling.

Dublin retninger

Der er to færgeterminaler i Dublin. Den første er i Dun Laoghaire og ligger 9km syd for byens centrum (30 min med DART toget til centrum). Dublin Port Tunnel kan nås ved M1 fra nord, N11 fra syd og N7 fra vest.

Dublin havn er tæt på byens centrum og er godt afskiltet. Fra byens centrum, Quays følg O'Connell Bridge ned til Point Depot musikhus, drej til venstre og følg vejen hele vejen til havnen.

Den lokale bus nr. 53 kører til og fra Dublin havn. Bus Eireann kører fra Dublins centrale busstation Busárus på Amien Street til mange områder på tværs af Dublin og Irland. Buss Informationskontoret er på O'Connell Street i centrum.

DART (Dublin Area Rapid Transport) togforbindelse vil tage dig til og fra Dublin havn på mindre end en halv time.

Dublin - Rutekort

se kort

Havneadresser

Irish Ferries

Terminal Road South, Dublin City, Dublin 1, Republic of Ireland

P&O Ferries

Terminal 3, Dublin Port, Dublin 1, Republic of Ireland

Isle of Man Steam Packet

Terminal 1, Dublin Port, Terminal Road South, Dublin 1, Republic of Ireland

Stena Line

Terminal 2, Alexandra Road, Dublin 1, Republic of Ireland

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!