Dublin - Cherbourg-Octeville færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

 • 2 krydsninger ugentligt
  18 hr
  Få Pris

Alternative Ruter

 • Cork - Roscoff
  1 krydsninger ugentligt
  14 hr
  Få Pris
 • 2 krydsninger ugentligt
  17 hr
  Få Pris

Tilbud

Billige Dublin til Cherbourg-Octeville priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Dublin til Cherbourg-Octeville - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Dublin til Cherbourg-Octeville rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Dublin

Byen Dublin er over 1000 år gammel og har udviklet sig til en by, der er rig på kultur og kulturarv. Dublin har altid været et centrum for udviklingen af ​​kunst, litteratur og teater. James Joyce, Oscar Wilde, Colin Farrell og Bono (U2 forsanger) er blot nogle af de berømte Dubliner.

En fantastisk måde at se Dublin på, er ved at gå langs bredden af floden Liffey, der løber langs hele centrum af Dublin. På begge sider af floden, ligger mange attraktioner.

Trinity College, Dublin Castle, Christchurch Cathedral, St. Stephens Green, Guinness Store House, Old Jameson Distillery, National Gallery of Ireland og Temple Bar-området, kendt for sit sjove natteliv, er blot nogle af de ting, du ikke bør gå glip af sammen med nogle af de mest eksklusive designer indkøbscentre. Du vil blive opslugt af den evige foranderlige livlige atmosfære i denne by.


Om Cherbourg

Byen Cherbourg er den anden storste by i Normandiet og har altid været en vigtig flådebase fra Napoleons tid. Det er en af de største kunstige havne i verden, der tjener som en stor kommerciel, fiskeri og militær havn.

Normandiet kan prale af en spektakulær forreven kyststrækning oversået med mange smukke sandstrande. Selvom det ikke er den kønneste af byerne i Normandiet, er Cherbourg en vigtig historisk fortid og en række attraktioner som Fort du Roule fra toppen af​​, hvor der er en panoramisk udsigt over byen, Cité de la Mer (et Akvarium), en renæssancestil Ravalet Château og mange krigsmindesmærker fra Anden Verdenskrig.

Livet i Cherbourg kredser omkring landets søfartserhverv traditioner, og der er mange lokale og lavprisvarehuse i og omkring byen, for dem, der ønsker at købe ind. I lobet af sommeren, er der forskellige festivaler, som afholdes i Plage Verte Park, og der er mange gode restauranter, barer og caféer på bagbord og i selve byen.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!