Dublin - Cherbourg-Octeville færger

Kort

Bestil tilbud

  • 2 krydsninger ugentligt
    19 hr

Alternative Ruter

Dublin til Cherbourg-Octeville færger forbinder Irland og Frankri med Irish Ferries. Udover at sammenligne priser og tider for Dublin til Cherbourg-Octeville, viser vi også resultater for Roslare til Roscoff og Rosslare til Cherbourg for at hjælpe dig med at komme fra Irland til Frankri til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Dublin og Cherbourg-Octeville. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Dublin til Cherbourg-Octeville - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Dublin til Cherbourg-Octeville rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Dublin

Byen Dublin er over 1000 år gammel og har udviklet sig til en by, der er rig på kultur og kulturarv. Dublin har altid været et centrum for udviklingen af ​​kunst, litteratur og teater. James Joyce, Oscar Wilde, Colin Farrell og Bono (U2 forsanger) er blot nogle af de berømte Dubliner.

En fantastisk måde at se Dublin på, er ved at gå langs bredden af floden Liffey, der løber langs hele centrum af Dublin. På begge sider af floden, ligger mange attraktioner.

Trinity College, Dublin Castle, Christchurch Cathedral, St. Stephens Green, Guinness Store House, Old Jameson Distillery, National Gallery of Ireland og Temple Bar-området, kendt for sit sjove natteliv, er blot nogle af de ting, du ikke bør gå glip af sammen med nogle af de mest eksklusive designer indkøbscentre. Du vil blive opslugt af den evige foranderlige livlige atmosfære i denne by.


Om Cherbourg

Byen Cherbourg er den anden storste by i Normandiet og har altid været en vigtig flådebase fra Napoleons tid. Det er en af de største kunstige havne i verden, der tjener som en stor kommerciel, fiskeri og militær havn.

Normandiet kan prale af en spektakulær forreven kyststrækning oversået med mange smukke sandstrande. Selvom det ikke er den kønneste af byerne i Normandiet, er Cherbourg en vigtig historisk fortid og en række attraktioner som Fort du Roule fra toppen af​​, hvor der er en panoramisk udsigt over byen, Cité de la Mer (et Akvarium), en renæssancestil Ravalet Château og mange krigsmindesmærker fra Anden Verdenskrig.

Livet i Cherbourg kredser omkring landets søfartserhverv traditioner, og der er mange lokale og lavprisvarehuse i og omkring byen, for dem, der ønsker at købe ind. I lobet af sommeren, er der forskellige festivaler, som afholdes i Plage Verte Park, og der er mange gode restauranter, barer og caféer på bagbord og i selve byen.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!