Dover færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Dover Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Dover med AFerry. Færger til Dover, i England, er tilgængelige fra Frankri. Du kan tage en færge til Dover fra Calais, Dunkerque og Dunkirk.

Dover Færgeselskaber

Færger til og fra Dover drives af DFDS og P&O Ferries. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Dover, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Dover, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Folkestone for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Dover færger med DFDS og P&O Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Dover bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Calais - Dover
(P&O Ferries)
DKK1,550
 • Booked: Sunday, October 11, 2020
 • Rejs: Saturday, October 24, 2020 (enkelt)
 • Personbil + 1
Calais - Dover
(DFDS Seaways)
DKK1,055
 • Booked: Monday, October 19, 2020
 • Rejs: Saturday, October 24, 2020 (enkelt)
 • Personbil + 1
Dunkerque - Dover
(DFDS Seaways)
DKK1,896
 • Booked: Tuesday, October 20, 2020
 • Rejs: Friday, October 30, 2020 (enkelt)
 • Personbil + 1
 • Dover færgehavn
 • Dover færgehavn
 • Dover færgehavn

Om Dover

Da det er den korteste kanal krydsning mellem England og Frankrig, har Dover været en populært havn for folk, der ønsker at udforske det europæiske fastland. De ikoniske kridtklinter er blevet kendt som White Cliffs of Dover, og kan ses flere kilometer på tværs af kanalen. Dover roser sig i sine transportydelser og turisme, og har 3 museer; Dover Museum, Dover Transport Museum og det romerske Painted House.

Dover er den mest populære havn i England, og porten til Frankrig for mange britiske turister. Dover ligger i den smalleste del af kanalen, og på en klar dag kan man se Frankrig fra havnen.

Dover faciliteter

Dover havn tilbyder en række shopping og forfrisknings faciliteter. I Eastern Docks havn vil du finde et vekselkontor, Cafe Ritazza, Burger King og detailforretninger. Kort- og langtidsparkering er til rådighed for passagererne på multi-parkeringspladsen ved indgangen til terminalen.

Dover retninger

Med bil: Dover ligger cirka 110km fra det sydlige London. Fra M2, folg A2 direkte til Dover, eller fra M20, A20 folg til Dover. Både Eastern og vWestern Dock færgeterminalerne er klart markeret.

Med bus: Der er en jævnlig National Express Coach service fra London Victoria Coach Station. Rejsetiden er på omkring 2 timer og 30 minutter. Andre busser ankommer i centrum af Dover.

Med tog: Dover Priory Station er cirka 30 minutters gang fra havnen. Alternativt kan en taxa tage dig til havnen på 5 minutter.

Dover - Rutekort

se kort

Havneadresser

DFDS

Eastern Docks, Dover, Kent, CT16 1JA, United Kingdom

P&O Ferries

Eastern Docks, Dover, Kent, CT16 1JA, United Kingdom

P&O Ferries

Eastern Docks, Dover, Kent, CT16 1JA, United Kingdom

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!