Dunkerque færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Dunkerque Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Dunkerque med AFerry. Færger til Dunkerque, i Frankri, er tilgængelige fra England. Du kan tage en færge til Dunkerque fra Dover.

Dunkerque Færgeselskaber

Færger til og fra Dunkerque drives af DFDS. Når du leder efter en færge til Dunkerque, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Calais for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Dunkerque færger med DFDS er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Dunkerque bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Dover - Dunkerque
(DFDS Seaways)
DKK1,896
  • Booked: Tuesday, October 20, 2020
  • Rejs: Monday, November 2, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 1
  • Dunkerque færgehavn
  • Dunkerque færgehavn
  • Dunkerque færgehavn

Om Dunkerque

Dunkerque er en by, der har en masse at tilbyde, fra butikker og store traditionelle restauranter, til lækre sandstrande og en helt nye golfbaner.

Fra Dunkerque havn, kan du nemt komme til de to overdækkede indkøbscentre i centrum af byen, med alle de store mærker og gratis parkeringsfaciliteter til rådighed.

Dunkerque har 15 km smukke sandstrande, kendt som "Dunes de Flandre", hvilket gør det til et ideelt feriemål for familier og surfere.

I Dunkerque kan du smage oprindelig flamske mad samt fantastiske friske lokale fisk og skaldyr. Dunkerque er også kendt for sin nye 27-hullers golfbane, som ligger kun 15 km fra havnen.

Dunkerque havn ligger over Kanalen fra Dover på kysten i det nordlige Frankrig. Havnen i Dunkerque er Frankrigs tredjestørste havn, fordi den er godt placeret mellem London, Bruxelles og Paris. Dunquerue giver passagererne mulighed for hurtigt og effektivt at gå om bord, hvilket gør det mere fantastisk end den nærliggende havn Calais (45 km væk), som har langt flere afgange om dagen. Alle sejladser til Dunkerque kan bookes med AFerry.dk

Dunkerque er også kendt som Dunkirk.

Dunkerque faciliteter

Dunkerque havn tilbyder en bred vifte af faciliteter for handicappede. Ethvert medlem af personalet er i stand til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp. I terminalen er der en komplet vifte af tjenester fra lounges, barer, toiletter og legepladser til parkeringsfaciliteter.

Dunkerque retninger

Dunkerque Havn er godt forbundet til det store Europæiske motorvejsnetværk.

Fra A25 (Lille) motorvej: Kør ad A16, mod Calais.

Fra A16 (Dunkerque/Belgium): Kør af 53 (24), og følg skiltene mod `Port Rapide/Car Ferry' terminal.

Fra St. Omer: D600 krydser A16 direkte til terminalen.

Fra Dunkerque Centrum: Følg skiltene til Calais - kør enten ad A16 til 53 (24) eller ad RN1, og føld skiltene til `Loon Plage/Car Ferry'.

Dunkerque - Rutekort

se kort

Havneadresser

DFDS

Terminal Car ferry, Route du petit Denna, Port 5625, 59279 Loon-Plage, Dunkerque, France

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!