Douglas færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Douglas Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Douglas med AFerry. Færger til Douglas, i Isle of Man, er tilgængelige fra England, Irland og Nordirland. Du kan tage en færge til Douglas fra Belfast, Birkenhead, Dublin, Heysham og Liverpool.

Douglas Færgeselskaber

Færger til og fra Douglas drives af Isle of Man Steam Packet. Når du leder efter en færge til Douglas, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Douglas færger med Isle of Man Steam Packet er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Douglas bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Douglas færgehavn
  • Douglas færgehavn
  • Douglas færgehavn

Om Douglas

Island of Man er kun 53 x 20km, men inden for disse kyster er der et væld af opdagelser, der skal foretages. Det er en meget anderledes ø, med sit eget lovssystem og verdens ældste, stadigt eksisterende, parlament - Tynwald.

Isle of Man er en mystisk ø, der ligger i det geografiske centrum af de britiske øer i midten af Det Irske Hav. øen er godt forbundet til både Storbritannien og Irland, med daglige afgange fra Douglas havn til Liverpool, Liverpool Birkenhead, Heysham, Dublin og Belfast.

Douglas faciliteter

Douglas havne faciliteter omfatter en café og butik, men der er mange flere butikker er tilgængelige i byen Douglas. Terrazza Cafe er åben året rundt i afgangshallen i Sea Terminalen. Tæt på Sea Terminalen er der kort- og langtidparkingspladser rådighed mod betaling.

Douglas retninger

Du kan kører til Sea Terminalen via A1 fra vest, A2 fra nord og A5 fra syd. Der er regelmæssige busforbindelser til Douglas fra hele øen. Busstationen ligger på Lord Street i Douglas, cirka 200 meter fra havne terminalen.

Douglas - Rutekort

se kort

Havneadresser

Isle of Man Steam Packet

Isle of Man Steam Packet Company, Sea Terminal Building, Douglas, IM1 2RF, Isle of Man

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!