Donoussa - Piraeus færger

Kort

Bestil tilbud

  • 5 krydsninger ugentligt
    7 hr 10 min.

Donoussa til Piraeus færger forbinder De Kykladiske oer og Grækenland med Blue Star Ferries.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Donoussa og Piraeus. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Donoussa til Piraeus - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Donoussa til Piraeus rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Donoussa

Hele øen er en af de mindst befolkede i Kykladerne, med kun 130 indbyggere. Havnen i Stavros er meget lille, men utrolig smuk, og de ​​små, afsides strande i landsbyen er fantastiske. Selv om der ikke er nogle store byer på øen, er der stadig mange ting, der lokker dig til øen, herunder fokospilia, en grotte, der er kendt for at være et fristed for lokale dyreliv såsom sæler.

I Stavros by, er der et par små, traditionelle tavernaer, der serverer mange græske delikatesser samt friskfanget fisk og skaldyr, og Church of Panagitsa beliggende på toppen af ​​bjerget i Stavros landsby, som er et højdepunkt for fotografer, der ønsker at se en utrolig Cycladean solnedgang.


Om Piraeus

Piræus har været beboet i over 4000 år, og har set historien er kommet, og siden, herunder den utrolige oldgræsk Empire.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!