Donoussa færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Donoussa Ruter

Bestil en færge til Donoussa med AFerry. Du kan bruge Donoussa til at tage færger omkring De Kykladiske oer og også til Grækenland. Indenlandske tjenester i De Kykladiske oer er tilgængelige fra Donoussa til Naxos og Paros mens færger væk fra De Kykladiske oer sejle til Piraeus.

Donoussa Færgeselskaber

Færger til og fra Donoussa drives af Blue Star Ferries. Når du leder efter en færge til Donoussa, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Donoussa færger med Blue Star Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Donoussa bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Donoussa færgehavn
  • Donoussa færgehavn
  • Donoussa færgehavn

Om Donoussa

Hele øen er en af de mindst befolkede i Kykladerne, med kun 130 indbyggere. Havnen i Stavros er meget lille, men utrolig smuk, og de ​​små, afsides strande i landsbyen er fantastiske. Selv om der ikke er nogle store byer på øen, er der stadig mange ting, der lokker dig til øen, herunder fokospilia, en grotte, der er kendt for at være et fristed for lokale dyreliv såsom sæler.

I Stavros by, er der et par små, traditionelle tavernaer, der serverer mange græske delikatesser samt friskfanget fisk og skaldyr, og Church of Panagitsa beliggende på toppen af ​​bjerget i Stavros landsby, som er et højdepunkt for fotografer, der ønsker at se en utrolig Cycladean solnedgang.

Donoussa er for dem, der ønsker at slippe for masseturisme, dyre resorts og blomstrende natteliv som du finder på nogle af de andre græske øer. Men det byder også på gode forbindelser til resten af ​​Kykladerne og tilbage til det græske fastland.

Donoussa faciliteter

På grund af den lille størrelse af porten, er der forholdsvis få anlæg. Men landsbyen byder på et par restauranter og butikker.

Donoussa retninger

De begrænsede veje i Donoussa er ru og meget grundlæggende, og normalt ikke kørt på med biler. Faktisk ses motorcykler som en langt sikre løsning på disse veje, og folk rådes til at tage motorcykler med dem, hvis de ønsker det, på grund af manglen på bil- og motorcykel udlejning på øen. På grund af størrelsen af øen, er der ingen offentlig transport såsom busser, tog eller sporvogne.

Donoussa - Rutekort

se kort

Havneadresser

Blue Star Ferries

Donousa, Dounousa Town (Xora), Lesser Cyclades, Greece

Blue Star Ferries

Donousa, Dounousa Town (Xora), Lesser Cyclades, Greece

Sea Jets

Donousa, Dounousa Town (Xora), Lesser Cyclades, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!