Donghae - Sakaiminato færger

Kort

Bestil tilbud

 • 1 krydsninger ugentligt
  15 hr 30 min.
  Få Pris

Alternative Ruter

 • 2 krydsninger dagligt
  5 hr 45 min.
  Få Pris
 • Le Havre - Portsmouth
  7 krydsninger ugentligt
  5 hr 30 min.
  Få Pris

Donghae til Sakaiminato færger forbinder South Korea og Japan med DBS Cruise Ferry.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Donghae og Sakaiminato. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Donghae til Sakaiminato - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Donghae til Sakaiminato rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Donghae

Byen Donghae fremstår som en af ​​de smukkeste turistmål i Korea. Beliggende i et bjergrigt område med mange huler og fantastisk naturlig skønhed.

Donghae havn har mange huler, Cheongok er en af de mest besøgte grotter, som blev opdaget i forbindelse med opførelsen af ​​det nye rådhus. Denne naturlige kalksten grotte har producere sjældne sten de sidste 400-500 millioner år. Den ledsages af en grotte museum, der tilbyder information og historie om grotten, Cheongok.

'Mangsang Beach' er den mest populære strand på Sydkoreas østkyst. Med krystalklart vand og smukt hvidt sand og fyrretræer, har stranden en masse at byde på. Besøgende vil finde hoteller og moderne faciliteter på stranden. "Mangsang Auto Camping Resort' tiltrækker folk der kan lide camping i stedet for at bo på et hotel. Resortet er fuldt udstyret med hytter, telte og faciliteter for besøgende, en dejlig måde slappe af på din ferie.


Om Sakaiminatoi

Havnen i Sakaiminato er et af de mest berømte fiskeri havne i Japan og er også den største havn i Tottori Prefecture.

Byens vartegn er 'Yumeminato Tower', der står i 'Yumeminato-Koen' Park. På øverste etage finder du et observationen værelse, der tilbyder en fuld 360-graders udsigt, som omfatter en fantastisk udsigt over Det Japanske Hav og den majestætiske Mt. O-yama.

Om rederiet

DBS Cruise Ferry tilbyder en bar, en café, et diskotek, tv- og videofaciliteter, en bar på åben dæk, en butik samt en turistinformation og komfortable kahytter og siddepladser.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!