Donghae færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Bestil en færge til Donghae med AFerry. Færger til Donghae, i South Korea, er tilgængelige fra Japan og Rusland. Du kan tage en færge til Donghae fra Sakaiminato og Vladivostok.

Donghae Færgeselskaber

Færger til og fra Donghae drives af DBS Cruise Ferry. Når du leder efter en færge til Donghae, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Donghae færger med DBS Cruise Ferry er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Donghae bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Donghae færgehavn
  • Donghae færgehavn
  • Donghae færgehavn

Om Donghae

Byen Donghae fremstår som en af ​​de smukkeste turistmål i Korea. Beliggende i et bjergrigt område med mange huler og fantastisk naturlig skønhed.

Donghae havn har mange huler, Cheongok er en af de mest besøgte grotter, som blev opdaget i forbindelse med opførelsen af ​​det nye rådhus. Denne naturlige kalksten grotte har producere sjældne sten de sidste 400-500 millioner år. Den ledsages af en grotte museum, der tilbyder information og historie om grotten, Cheongok.

'Mangsang Beach' er den mest populære strand på Sydkoreas østkyst. Med krystalklart vand og smukt hvidt sand og fyrretræer, har stranden en masse at byde på. Besøgende vil finde hoteller og moderne faciliteter på stranden. "Mangsang Auto Camping Resort' tiltrækker folk der kan lide camping i stedet for at bo på et hotel. Resortet er fuldt udstyret med hytter, telte og faciliteter for besøgende, en dejlig måde slappe af på din ferie.

Donghae havn ligger på den centrale østkyst af ​​Sydkorea og tilbyder færger til Rusland og Japan.

Donghae faciliteter

Donghae færge har forskellige faciliteter i nærheden, herunder turistkontorer, busterminaler og restauranter.

Donghae retninger

Donghae færge er let tilgængeligt fra alle dele af byen med bil eller bus.

Donghae - Rutekort

se kort

Havneadresser

DBS Cruise Ferry

806 Cheongok-dong, Donghae City, Gangwon, 240-716, South Korea

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!