Dieppe færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Dieppe Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Dieppe med AFerry. Færger til Dieppe, i Frankri, er tilgængelige fra England. Du kan tage en færge til Dieppe fra Newhaven.

Dieppe Færgeselskaber

Færger til og fra Dieppe drives af DFDS. Når du leder efter en færge til Dieppe, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Caen og Le Havre for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Dieppe færger med DFDS er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Dieppe bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Newhaven - Dieppe
(DFDS)
DKK1,833
  • Booked: Sunday, September 20, 2020
  • Rejs: Wednesday, October 14, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 1
  • Dieppe færgehavn
  • Dieppe færgehavn
  • Dieppe færgehavn

Om Dieppe

Dieppe er Frankrigs bedste havn til kammuslinger, men har også en historisk bymidte. Andre steder af interesse i Dieppe omfatter Château de Dieppe, som nu er et museum og udstillingssted, med en stærk maritim samling, og en dragefestival, som finder sted hvert år.

Dieppe havn ligger i det nordlige Frankrig mellem Le Havre og Calais og har længe været en vigtig havn for over-kanalen overfarter. Der er to terminaler i Dieppe havn, en for fragt og den anden for personbiler.

Dieppe faciliteter

Dieppe havn er designet til at rumme både passagerer og deres køretøjer komfortabelt. Der er gratis parkering til rådighed langs strandpromenaden og ved fiskerihavnen. Det er også muligt at parkere på gaden med en dagspris på 2 euro.

Dieppe retninger

Fra Rouen, kan du komme til Dieppe havn ved at tage N27 mod Dieppe, følg derefter skiltene til Dieppe færgehavn. Dieppe havn ligger kun 194km nord vest for Paris, og 65km fra Rouen.

Regelmæssig bus service er tilgængelig fra busstationen nær færgen til andre store franske byer.

Der er hyppig service til togstationen i Dieppe centrum. Når du kommer lige ud af stationen går du efter vejen ligeud med Quay til højre. Drej så til hojre ved Tourist Information Centeret, gå over 2 broer og følg havnevæggen til venstre for dig. Transmanche færgeterminalen er 2,6 kilometer væk og du er i Dieppe Havn.

Dieppe - Rutekort

se kort

Havneadresser

DFDS

Terminal Transmanche, Quai Gaston Lalitte, 76200, France

DFDS

Terminal Transmanche, Quai Gaston Lalitte, 76200, France

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!