Dielette Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Dielette med AFerry. Færger til Dielette, i Frankri, er tilgængelige fra Kanaloerne. Du kan tage en færge til Dielette fra Guernsey.

Dielette Færgeselskaber

Færger til og fra Dielette drives af Manche Iles Express. Når du leder efter en færge til Dielette, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Carteret, Granville og St Malo for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Dielette færger med Manche Iles Express er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Dielette bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Dielette Ferries
  • Dielette Ferries
  • Dielette Ferries

Om Dielette

Dielette er en lille havneby og en populær fiskerihavn i lavere Normandiet, Frankrig, med 4 restauranter og en landlig stemning. Les Pieux er en 10 minutters taxitur, hvor du finder flere butikker, restauranter og to supermarkeder. Stranden ligger 100 meter fra lystbådehavnen.

Dielette - Rutekort

se kort

Havneadresser

Manche Iles Express

Gare Maritime, Terre plein du Port DiAclette, 50340 Flamanville, France

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!