DFDS LISCO

DFDS LISCO
Kort

Bestil tilbud

Tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

DFDS LISCO's moderne færger tilbyder de højeste niveauer af komfort og et komplet sortiment af ombord faciliteter. Nedenfor kan du se de seneste priser, afgange og alle DFDS LISCO ruter.

Oversigt

Check-in Information

Check-in af passagerer og køretøjer begynder 3 timer før den planlagte afgangstid og slutter 1,5 time før den planlagte afgangstids af færgen. Passagerer, som ankommer efter disse check-in tider, kan muligvis ikke boarde færgen. Passagerer skal være i besiddelse af alle de dokumenter (pas, visum, bildokumenter), der kræves i det land/havn(e), du sejler til. DFDS Lisco's medarbejdere har ret til at inspicere disse dokumenter, før passageren accepteres om bord.

Ruter:
6
Korteste krydsning:
Kapelskär - Paldiski
9 hr
Mest populære rute:
karlshamm - Klaipeda
billigste:
karlshamm - Klaipeda
DKK1,777*
*Pris baseret på:
  • Personbil + 4
  • Booked: Tuesday, September 1, 2020
  • Rejs: Monday, December 7, 2020

DFDS LISCO Ruter

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
karlshamm - Klaipeda
(DFDS LISCO)
DKK1,777
  • Booked: Tuesday, September 1, 2020
  • Rejs: Monday, December 7, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2
  • Book færger til Litauen, Estland, Tyskland og Sverige
  • Book færger til Litauen, Estland, Tyskland og Sverige

Ombord DFDS LISCO

DFDS LISCO har en flåde på 6 veludstyrede færger, LISCO Maxima, LISCO Optima, LISCO Gloria, LISCO Patria, Kaunas og Vilnius Seaways. Alle færger er udstyret til, at tilbyde maksimal komfort med et stort udvalg af ombord faciliteter.

Du vil opleve fem stjernet behandling fra det øjeblik du træder ombord. Udover siddepladser og kahytter af høj kvalitet vil du finde en self service og en A La Carte restaurant, en bar, et legeområde for børn og en toldfri butik. På nogle færger kan du endda nyde en tur i saunaen for virkelig puste nyt liv i dig, før du ankommer!

video

DFDS LISCO YouTube video

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!