Devonport Færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Devonport Ruter

Bestil en færge til Devonport med AFerry. Færger til Devonport, i Tasmanien, er tilgængelige fra Australien. Du kan tage en færge til Devonport fra Melbourne.

Devonport Færgeselskaber

Færger til og fra Devonport drives af Spirit of Tasmania. Når du leder efter en færge til Devonport, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Devonport færger med Spirit of Tasmania er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Devonport bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Devonport Ferries
  • Devonport Ferries
  • Devonport Ferries

Om Devonport

Devonport er en levende by i den australske stat og oen Tasmanien. Byen Devonport er beliggende i Mersey-dalen, ved bredden af Mersey-floden. Området har en stærk landbrugshistorie og producerer 40% af Tasmaniens grontsagsafgrode. Beliggende i nord i Mersey-dalen er det et populært adgangspunkt for folk, der kommer til Tasmanien fra Melbourne i Australien. Færger til Devonport kan bookes nemt med AFerry.

Som en shoppers by er der mange butikker og specialbutikker at gennemse og hente nogle unikke souvenirs. Devonport har en stærk landbrugshistorie og producerer 40% af Tasmanias grontsager. Lokale restauranter omfavner denne historie ved hjælp af lokalt dyrkede grontsager kombineret med friskfanget fisk og skaldyr, primære stykker oksekod og en lokal vin.

Devonport - Rutekort

se kort

Havneadresser

Spirit of Tasmania

The Esplanade, PO Box 168E, East Devonport TAS 7310, Tasmania

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!