Denia - Palma færger

Kort

Bestil tilbud

  • 7 krydsninger ugentligt
    5 hr

Alternative Ruter

Denia til Palma færger forbinder Spanien og De Baleariske oer med Balearia. Udover at sammenligne priser og tider for Denia til Palma, viser vi også resultater for Barcelona til Palma, Gandia til Palma de Mallorca og Valencia til Palma de Mallorca for at hjælpe dig med at komme fra Spanien til De Baleariske oer til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Denia og Palma. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Denia til Palma - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Denia til Palma rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Denia

Denia er en turistby, især elsket af mange tyskere, som besøger byen hele året. På trods af de utallige besøgende, er det meget fredeligt og har meget smukke, endeløse strande.

Det siges, at Denia er den spanske by, der har de fleste officielle helligdage, primært på grund af, at indbyggerne mener, at, enhver undskyldning er god nok til at organisere festligheder. Deres "Fallas" er de mest traditionelle og lokale festligheder, ild er deres fest symbol, og de fester i hele regionen.


Om Palma

Nogle områder, f.eks S'Arenal distriktet Palma, appellerer til britiske og andre nordeuropæiske pakke turister, der kommer for sol, sjov og sport. Men hovedstaden i Palma de Mallorca har mange historiske steder værd at se, og et overraskende antal af landsbyer og landdistrikter har stadig meget af den charme, som tiltrak besøgende og udstationerede til øen i dagene før udvej hoteller.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!