Denia - Ibiza færger

Kort

Bestil tilbud

  • 7 krydsninger ugentligt
    2 hr

Alternative Ruter

Denia til Ibiza færger forbinder Spanien og De Baleariske oer med Balearia. Udover at sammenligne priser og tider for Denia til Ibiza, viser vi også resultater for 4 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Spanien til De Baleariske oer til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

  • Barcelona til Ibiza
  • Denia til San Antonio
  • Gandia til San Antonio
  • Valencia til Ibiza

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Denia og Ibiza. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Denia til Ibiza - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Denia til Ibiza rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Denia

Denia er en turistby, især elsket af mange tyskere, som besøger byen hele året. På trods af de utallige besøgende, er det meget fredeligt og har meget smukke, endeløse strande.

Det siges, at Denia er den spanske by, der har de fleste officielle helligdage, primært på grund af, at indbyggerne mener, at, enhver undskyldning er god nok til at organisere festligheder. Deres "Fallas" er de mest traditionelle og lokale festligheder, ild er deres fest symbol, og de fester i hele regionen.


Om Ibiza

Katedralen, renæssance bymure, og en labyrint af små gader, der omgiver det, kontrast med den muntre og kosmopolitiske atmosfære af havnen, især i sommernætter, og har med rette bidraget til berømmelse af øen.

En af de vigtigste appellerer til de besøgende på øen er dens 18 kilometer af strande og vige, fra de mest udviklede til de mest jomfruelige. Ibiza er et meget populært turistmål, især på grund af sit legendariske natteliv.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!