Denia færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Denia Ruter

Bestil en færge til Denia med AFerry. Færger til Denia, i Spanien, er tilgængelige fra De Baleariske oer. Du kan tage en færge til Denia fra Formentera, Ibiza, Palma og San Antonio.

Denia Færgeselskaber

Færger til og fra Denia drives af Balearia. Når du leder efter en færge til Denia, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Barcelona, Gandia og Valencia for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Denia færger med Balearia er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Denia bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Denia færgehavn
  • Denia færgehavn
  • Denia færgehavn

Om Denia

Denia er en turistby, især elsket af mange tyskere, som besøger byen hele året. På trods af de utallige besøgende, er det meget fredeligt og har meget smukke, endeløse strande.

Det siges, at Denia er den spanske by, der har de fleste officielle helligdage, primært på grund af, at indbyggerne mener, at, enhver undskyldning er god nok til at organisere festligheder. Deres "Fallas" er de mest traditionelle og lokale festligheder, ild er deres fest symbol, og de fester i hele regionen.

Denia havn er placeret på den sydøstlige del af Den Iberiske Halvø og er meget tæt på Cap de Sant Antoni, det nærmeste punkt på Den Iberiske Halvø til De Baleariske øer.

Denia faciliteter

Denia har et bredt udvalg af faciliteter og er tæt på byens centrum, som tilbyder et godt udvalg af restauranter og caféer.

Denia retninger

Forbindelserne over land er gode via vejen N-332 og motorvej A-7. Denia er 95 kilometer væk fra både Valencia og Alicante, som begge har internationale lufthavne. Byen har også daglige søtransport forbindelser til Palma og Ibiza.

Denia - Rutekort

se kort

Havneadresser

Balearia

Muelle de la Pansa s/n, Recinto Portuario,, C.P. 03205, Spain

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!