Corvo/V.Corvo Færger

  • Sammenlign tider og priser for Corvo/V.Corvo

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Corvo/V.Corvo Færger - Priser fra 364 DKK

Bestil en færge til Corvo/V.Corvo med AFerry. Indenlandske tjenester i Azorerne er tilgængelige fra Corvo/V.Corvo til Flores/Santa Cruz.

Corvo/V.Corvo Færgeselskaber

Færger til og fra Corvo/V.Corvo drives af Atlânticoline. Når du leder efter en færge til Corvo/V.Corvo, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Corvo/V.Corvo færger med Atlânticoline er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Corvo/V.Corvo bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Corvo/V.Corvo Ruter

Om Corvo

Corvo Island er den mindste og nordligste o Azorerne og har omkring 468 indbyggere. Sammen med nabooen Flores danner Corvo den vestlige gruppe af Azorerne. Corvo og Flores blev på samme tid opdaget af den portugisiske udforsker Diogo de Teive omkring 1452. Corvos oprindelse er vulkansk, og den eneste bosættelse på oen, Vila Nova do Corvo, er bygget på et gammelt lavastrom, typisk for Azorerne. Det er en malerisk landsby med grusveje fyldt med huse dekoreret med hvidkalkede dore og vinduer på de sorte stenfacader. Disse huse er ofte udstyret med træ slotte lavet af håndværkere Corvo, et symbol på oens tradition, at det er en fredelig o, hvor alle kender alle.

Corvo/V.Corvo - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!