Corvo/V.Corvo Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Corvo/V.Corvo Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Corvo/V.Corvo med AFerry. Indenlandske tjenester i Azorerne er tilgængelige fra Corvo/V.Corvo til Flores/Santa Cruz.

Corvo/V.Corvo Færgeselskaber

Færger til og fra Corvo/V.Corvo drives af Atlânticoline. Når du leder efter en færge til Corvo/V.Corvo, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Corvo/V.Corvo færger med Atlânticoline er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Corvo/V.Corvo bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Corvo/V.Corvo Ferries
  • Corvo/V.Corvo Ferries
  • Corvo/V.Corvo Ferries

Om Corvo

Corvo Island er den mindste og nordligste o Azorerne og har omkring 468 indbyggere. Sammen med nabooen Flores danner Corvo den vestlige gruppe af Azorerne. Corvo og Flores blev på samme tid opdaget af den portugisiske udforsker Diogo de Teive omkring 1452. Corvos oprindelse er vulkansk, og den eneste bosættelse på oen, Vila Nova do Corvo, er bygget på et gammelt lavastrom, typisk for Azorerne. Det er en malerisk landsby med grusveje fyldt med huse dekoreret med hvidkalkede dore og vinduer på de sorte stenfacader. Disse huse er ofte udstyret med træ slotte lavet af håndværkere Corvo, et symbol på oens tradition, at det er en fredelig o, hvor alle kender alle.

Corvo/V.Corvo - Rutekort

se kort

Havneadresser

Atlânticoline

Porto Casa, 9980 - Vila Do Corvo, Ilha do Corvo, Portugal

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!