Corralejo Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Corralejo med AFerry. Færger til Corralejo, i De Kanariske Oer, er tilgængelige fra Lanzarote. Du kan tage en færge til Corralejo fra Playa Blanca.

Corralejo Færgeselskaber

Færger til og fra Corralejo drives af Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero og Naviera Armas. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Corralejo, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Corralejo, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Corralejo færger med Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero og Naviera Armas er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Corralejo bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Corralejo Ferries
  • Corralejo Ferries
  • Corralejo Ferries

Om Corralejo

Corralejo er en by på den nordlige spids af Fuerteventura, en af De Kanariske Oer, og på 2 km firkant er det den storste udvej på oen. De fleste mennesker tiltrækkes til Corralejo for sine åndedrætsstrande, som ofte betragtes som den bedste strand på De Kanariske Oer på grund af dets krystalklare blå hav. Bortset fra stranden forbliver byen en traditionel fiskerby og har en promenade med mange caféer og restauranter til sine besogende.

Corralejo - Rutekort

se kort

Havneadresser

Fred Olsen

Muelle de Corralejo, 35660, Canary Islands

Naviera Armas

Estación Marítima de Corralejo, s/n 35660 - Corralejo Fuerteventura, Canary Islands (Fuerteventura)

Lineas Maritimas Romero

Muelle de Corralejo, 35660, Canary Islands

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!