Cork færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Cork Ruter

  • Roscoff til Cork / Cork til Roscoff
    1 krydsninger ugentligt
    12 hr 45 min.

Tilbud

Bestil en færge til Cork med AFerry. Færger til Cork, i Irland, er tilgængelige fra Spanien. Du kan tage en færge til Cork fra Roscoff og Santander.

Cork Færgeselskaber

Færger til og fra Cork drives af Brittany Ferries. Når du leder efter en færge til Cork, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Dublin og Rosslare for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Cork færger med Brittany Ferries er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Cork bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Cork færgehavn
  • Cork færgehavn
  • Cork færgehavn

Om Cork

St. Finn Barre 's Katedral, et fint eksempel på fransk gotisk arkitektur, The Tudor - gotiske University College med sin attraktive flodbredden firkant, det Blackrock Slot, Crawford Gallery med interessante skulptursamling, Beamish Stout Bryggeri, Jameson Heritage Centre, The Royal Gun Powder møller sammen med gademarkeder, som repræsenterer den folkelige kultur i Cork er blot nogle få af de mange attraktioner i og omkring Cork.

Cork by ligger lidt opstrøms på floden Lee nordvest for Cork Havn, mens Ringaskiddy ligger på den nederste havn på den vestlige bred, og er derfor blevet udviklet sig til en moderne dybt vand færgehavn på grund af dens nemme adgang til Cork og omkringliggende byer.

Takket være en periode med vedvarende vækst i trafikken og investering i moderne faciliteter, som har strukket sig over de seneste 35 år, er Cork i dag anerkendt som en af Europas mest progressive og succesrige færgehavne.

Cork er en meget vigtig havn, som tilbyder de korteste og hurtigste færgeruter til kontinentet fra Irland. Cork Havn er meget populær, med et gennemsnit på 36 planlagte krydstogtskibe.

Cork havn ligger i Ringaskiddy landsbyerne 19km syd for Cork by, i Irland. Cork Havn er en af de største naturlige havne i verden og ligger ved mundingen af ​​floden Lee. Ved at sejle fra Cork til Swansea sparer du en 480km rundtur i forhold til at køre, og denne fantastiske rute kan bookes online med AFerry.dk. Cork tilbyder også de hurtigste ture fra Irland til kontinentet.

Cork faciliteter

Cork havn har gode moderne faciliteter for at give den en sikker og nem rejse.

Parkings faciliteter er tilgængelig i havnen, og du kan ringe på 00 353 (0) 21 4277 801 for mere information.

Cork retninger

Tag N25 Syd fra Cork by og derefter tag N28 til Ringaskiddy og følg skiltene til færgeterminalen. Dublin er forbundet via N8 og N20 til Cork - Limerick og Galway.

Togstationen er på Lower Glanmire vejen, mindre end to kilometer fra byens centrum. Landsdækkende tog kører herfra. Irsk Rail rejse-center er placeret på 65 Patrick Street for alle henvendelser.

Der kører toge fra Cork togstation til havnen, hver time, der tager cirka 45 minutes. Private busser kører fra forskellige steder langs St. Patrick gade og udefra Mulligan's på Parnell Place.

Cork - Rutekort

se kort

Havneadresser

Brittany Ferries

Ringaskiddy Terminal, Ringaskiddy, County Cork, Republic of Ireland

Fastnet Line

Ringaskiddy Terminal, Ringaskiddy, County Cork, Republic of Ireland

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!