Comarit

Comarit Ferry
Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Bemærk venligst at Comanav er ikke længere tilgængelig på grund af vanskeligheder med virksomheden. Men der er andre færgeselskaber, som du kan bruge. Se f.eks. vores færger til Marocco side.

Oversigt

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Comarit Ferry Ruter

  Tilbud

  • Book færger til Tanger, Sete, Genoa & Nador
  • Book færger til Tanger, Sete, Genoa & Nador

  Ombord Comarit

  Ombord finder du barer, restauranter, afslappende lounges og underholdningslokaler. Om sommeren er der en udendørs svømmepool. Alle kahytter er af højeste standard.

  Tag dit kæledyr med

  Du kan tage dit kæledyr med på Comarit færger med AFerry.dk. Du vælger antal kæledyr på samme side, som hvor du vælger antal passagere.

  Bemærk, at der er regler for, at rejse med kæledyr. Hvis du planlægger at tage din hund med på ferie, skal du altid kontakte din dyrlæge i god tid. Dyrlægen vil tjekke hundens vaccinationer og bestemmelserne for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie.

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!