Colorline

Color Line
Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Med AFerry kan du booke Color Line færger til Tyskland, Norge, Danmark og Sverige. Deres moderne færger tilbyder komfort af hojeste standard for at sikre, at din rejse foregår så behageligt som muligt. Med AFerry finder du de billigste Color Line priser og du kan altid finde de seneste tilbud.

Oversigt

Check-in Information

Check-in er mindst 60 minutter før afgang for gående passagerer og mindst 90 minutter før afgang for alle andre passagerer.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Color Line Ruter

  Tilbud

  • Booking er altid let med AFerry
  • Føl dig trygge booking med
  • Spar penge ved at sammenligne tider og ruter til din færge

  Ombord Color Line

  Color Line har seks skibe; cruise skibe, high-speed færger og et handelsskib. Ombord finder du restauranter, som serverer varm mad og snacks samt toldfrie butikker med et stort udvalg af varer.

  Ombord finder du et bredt udvalg af kahytter. Fra rummelige 5-stjernede Color Class suites til mere beskedne 1-stjernede kahytter. Du kan vælge lige hvad dig passer bedst til dig og dit budget!

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!