Colonia Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Colonia med AFerry. Færger til Colonia, i Uruguay, er tilgængelige fra Argentina. Du kan tage en færge til Colonia fra Buenos Aires.

Colonia Færgeselskaber

Færger til og fra Colonia drives af Colonia Express. Når du leder efter en færge til Colonia, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Colonia færger med Colonia Express er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Colonia bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Colonia Ferries
  • Colonia Ferries
  • Colonia Ferries

Om Colonia

Colonia del Sacramento ligger på Rio de la Plata, den tragtformede mund af floderne Rio Parana og Rio Uruguay i Atlanterhavet. Det er den ældste by i Uruguay. Den gamle bydel er et UNESCO World Heritage Site. Hovedstaden Montevideo ligger omkring 180 kilometer ost.

Colonia - Rutekort

se kort

Havneadresser

Colonia Express

Puerto de Colonia: Avda. Roosevelt y Rivera - Colonia del Sacramento, , Uruguay

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!