Civitavecchia - Porte Torres færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 3 krydsninger ugentligt
    7 hr 15 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Civitavecchia til Porte Torres færger forbinder Italien og Sardinien med Grimaldi Lines. Udover at sammenligne priser og tider for Civitavecchia til Porte Torres, viser vi også resultater for 4 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Italien til Sardinien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

  • Civitavecchia til Arbatax
  • Civitavecchia til Cagliari
  • Civitavecchia til Olbia
  • Napoli til Cagliari

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Civitavecchia og Porte Torres. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Civitavecchia Porte Torres - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Civitavecchia til Porte Torres rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!