Civitavecchia - Olbia færger

Kort

Bestil tilbud

  • 1 krydsninger dagligt
    5 hr 30 min.

Alternative Ruter

Civitavecchia til Olbia færger forbinder Italien og Sardinien med Grimaldi Lines og Tirrenia di Navigazione. Udover at sammenligne priser og tider for Civitavecchia til Olbia, viser vi også resultater for 4 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Italien til Sardinien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

  • Civitavecchia til Arbatax
  • Civitavecchia til Cagliari
  • Civitavecchia til Porte Torres
  • Napoli til Cagliari

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Civitavecchia og Olbia. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Civitavecchia til Olbia - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Civitavecchia til Olbia rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Civitavecchia

Civitavecchia havn har adgang til det bedste nationale og europæiske vej-og jernbanenet.

Civitavecchia (betyder "gamle by"), tog hovedparten af ​​de to verdenskrige på grund af dets strategiske betydning som en romersk havn, og i den tid blev de fleste af byens arkæologiske skatte og gamle bygninger ødelagt.

Men nogle af de interessante steder, der stadig er tilbage, er Fort Michelangelo fra det 16. århundrede og Piazza Leandra sammen med nogle interessante varme badekilder fra romertiden.


Om Olbia

Mere end 3 millioner passagerer og 5 millioner tons gods passerer gennem Olbia havn hvert år. Olbia havn er opdelt i tre områder Cocciani Port, den interne port bruges til små krydstogtskibe, Isola Bianca Port for ro-ro skibe og det nye område ved at blive bygget for de store krydstogtskibe.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!