Civitavecchia færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Civitavecchia med AFerry. Færger til Civitavecchia, i Italien, er tilgængelige fra Sardinien, Sicilien, Spanien og Tunesien. Du kan tage en færge til Civitavecchia fra Arbatax, Barcelona, Cagliari, Olbia, Palermo, Porto Torres, Termini Imerese og Tunis.

Civitavecchia Færgeselskaber

Færger til og fra Civitavecchia drives af Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines og Tirrenia di Navigazione. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Civitavecchia, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Civitavecchia, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Genoa, Livorno og Napoli for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Civitavecchia færger med Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines og Tirrenia di Navigazione er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Civitavecchia bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Palermo - Civitavecchia
(Grandi Navi Veloci)
DKK1,326
  • Booked: Wednesday, October 21, 2020
  • Rejs: Sunday, November 1, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 2
  • Civitavecchia færgehavn
  • Civitavecchia færgehavn
  • Civitavecchia færgehavn

Om Civitavecchia

Civitavecchia havn har adgang til det bedste nationale og europæiske vej-og jernbanenet.

Civitavecchia (betyder "gamle by"), tog hovedparten af ​​de to verdenskrige på grund af dets strategiske betydning som en romersk havn, og i den tid blev de fleste af byens arkæologiske skatte og gamle bygninger ødelagt.

Men nogle af de interessante steder, der stadig er tilbage, er Fort Michelangelo fra det 16. århundrede og Piazza Leandra sammen med nogle interessante varme badekilder fra romertiden.

Civitavecchia havn ligger på vestkysten af den italienske halvø kun 80km væk fra hovedstaden Rom. Byens, gode beliggenhed, i centrum af Middelhavet har tilladt Civitavecchia havn at udvikle sig til en af de mest effektive havne i Italien. Du kan fange en færge fra Civitavecchia havn til Golfo Aranci, Barcelona, Bastia, Porto Vecchio, Toulon, Tunis, Olbia, Arbatax, Cagliari og Palermo

Civitavecchia faciliteter

Civitavecchia havn har mange faciliteter, som blandt andet, et informations punkt, barer, en bank og parkerings pladser.

Civitavecchia retninger

Kør af SS1 Aurelia til Civitavecchia - Orte slip vej, følg skiltene mod Porto otte kilometer, og du vil komme til indgangen "Vespucci" af havnen.

Der er busservice til havnen fra Roma Ostiense Station.

Civitavecchia - Rutekort

se kort

Havneadresser

Corsica-Sardinia Ferries

Calata Principe Tommaso, I-00053 Civitavecchia, Italy

Grandi Navi Veloci

Calata Principe Tommaso, I-00053 Civitavecchia, Italy

Grimaldi Lines

Calata Principe Tommaso, I-00053 Civitavecchia, Italy

Moby Lines

Calata Principe Tommaso, I-00053 Civitavecchia, Italy

SNAV

Calata Cesare Laurenti, 00053 Civitavecchia, Province of Rome, Italy

Tirrenia di Navigazione

1117 Compagnia Italiana Di Navigazione S.p.a., Terminal Autostr. Mare - Calata Flavioni, 00053-Civitavecchia, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!