Civitavecchia - Arbatax færger

Kort

Bestil tilbud

  • 2 krydsninger ugentligt
    9 hr

Alternative Ruter

Civitavecchia til Arbatax færger forbinder Italien og Sardinien med Tirrenia di Navigazione. Udover at sammenligne priser og tider for Civitavecchia til Arbatax, viser vi også resultater for 4 andre ruter for at hjælpe dig med at komme fra Italien til Sardinien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris:

  • Civitavecchia til Cagliari
  • Civitavecchia til Olbia
  • Civitavecchia til Porte Torres
  • Napoli til Cagliari

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Civitavecchia og Arbatax. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Civitavecchia til Arbatax - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Civitavecchia til Arbatax rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Civitavecchia

Civitavecchia havn har adgang til det bedste nationale og europæiske vej-og jernbanenet.

Civitavecchia (betyder "gamle by"), tog hovedparten af ​​de to verdenskrige på grund af dets strategiske betydning som en romersk havn, og i den tid blev de fleste af byens arkæologiske skatte og gamle bygninger ødelagt.

Men nogle af de interessante steder, der stadig er tilbage, er Fort Michelangelo fra det 16. århundrede og Piazza Leandra sammen med nogle interessante varme badekilder fra romertiden.


Om Arbatax

Arbatax er en lille fiskerby, som ligger i det Tyrrhenske Hav i Ogliastra Provence Sardinien, 5 km vest for den nærmeste by, Tortoli, og hjem til en lille, men travl havn. Arbatax er et område rigt på grøn Middelhavs krat og de karakteristiske røde klipper og masser af porfyrholdige granit.

Arbatax er et fantastisk sted at være i foråret, når du kan se en eksplosion af farver med kontrast af klipperne på næsset og revet, de hvide sandstrande og de rolige farvande. En naturlig ramme til dette panorama, er de omkring liggende bjerge, det højeste på øen.

Trenino Verde er et berømt turist tog, som tager dig op det bjergrige bagland. Fra fyrtårnet, som sidder over byen kan du se en betagende udsigt over landsbyen. Alle disse smukke omgivelser og valget af aktiviteter gør Arbatax til en særlig behagelig badeby for tourister.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!