Civitavecchia - Arbatax færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 3 krydsninger ugentligt
    9 hr
    Få Pris

Alternative Ruter

Tilbud

Civitavecchia til Arbatax - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Civitavecchia til Arbatax rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Civitavecchia

Civitavecchia havn har adgang til det bedste nationale og europæiske vej-og jernbanenet.

Civitavecchia (betyder "gamle by"), tog hovedparten af ​​de to verdenskrige på grund af dets strategiske betydning som en romersk havn, og i den tid blev de fleste af byens arkæologiske skatte og gamle bygninger ødelagt.

Men nogle af de interessante steder, der stadig er tilbage, er Fort Michelangelo fra det 16. århundrede og Piazza Leandra sammen med nogle interessante varme badekilder fra romertiden.


Om Arbatax

Arbatax er en lille fiskerby, som ligger i det Tyrrhenske Hav i Ogliastra Provence Sardinien, 5 km vest for den nærmeste by, Tortoli, og hjem til en lille, men travl havn. Arbatax er et område rigt på grøn Middelhavs krat og de karakteristiske røde klipper og masser af porfyrholdige granit.

Arbatax er et fantastisk sted at være i foråret, når du kan se en eksplosion af farver med kontrast af klipperne på næsset og revet, de hvide sandstrande og de rolige farvande. En naturlig ramme til dette panorama, er de omkring liggende bjerge, det højeste på øen.

Trenino Verde er et berømt turist tog, som tager dig op det bjergrige bagland. Fra fyrtårnet, som sidder over byen kan du se en betagende udsigt over landsbyen. Alle disse smukke omgivelser og valget af aktiviteter gør Arbatax til en særlig behagelig badeby for tourister.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!