Ciutadella færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Ciutadella med AFerry. Du kan bruge Ciutadella til at tage færger omkring De Baleariske oer og også til Spanien. Indenlandske tjenester i De Baleariske oer er tilgængelige fra Ciutadella til Alcudia mens færger væk fra De Baleariske oer sejle til Barcelona.

Ciutadella Færgeselskaber

Færger til og fra Ciutadella drives af Balearia og Trasmediterranea. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Ciutadella, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Ciutadella, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Mahon for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Ciutadella færger med Balearia og Trasmediterranea er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Ciutadella bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Ciutadella færgehavn
  • Ciutadella færgehavn
  • Ciutadella færgehavn

Om Ciutadella

Turismen i Ciutadella og resten af ​​Menorca øen, består hovedsageligt af familier, med det resultat, at hojsæsonen er mere fredeligt end andre destinationer af de Baleariske øer.

Ciutadella havn ligger på den vestlige side af øen Menorca. Selve byen er kendt for sin middelalderlige charme og betragtes som en af ​​de to travle metropoler i Minorca. Ciutadella færge er en meget malerisk havn, som ligger på en dyb bugt.

Ciutadella faciliteter

Ciutadella havn tilbyder et stort udvalg af faciliteter og services.

Ciutadella retninger

Ciutadella er serviceret af en regelmæssig busforbindelse, som kører til alle de større områder på Menorca. Menorcas netværk af veje er velstruktureret og udgør en god måde at udforske byerne på øen, enten ved hjælp af den regelmæssige busforbindelse eller bil. Vejen fra Mahon til Ciutadella, er C721, som danner rygraden på Menorca.

Ciutadella - Rutekort

se kort

Havneadresser

Balearia

Muelle Comercial Ciutadella, 07760, Menorca

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!