Ciutadella - Barcelona færger

Kort

Bestil tilbud

Ciutadella til Barcelona færger forbinder De Baleariske oer og Spanien med Balearia og Trasmediterranea. Udover at sammenligne priser og tider for Ciutadella til Barcelona, viser vi også resultater for Mahon til Barcelona og Mahon til Valencia for at hjælpe dig med at komme fra De Baleariske oer til Spanien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Ciutadella og Barcelona. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Ciutadella til Barcelona - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Ciutadella til Barcelona rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Ciutadella

Turismen i Ciutadella og resten af ​​Menorca øen, består hovedsageligt af familier, med det resultat, at hojsæsonen er mere fredeligt end andre destinationer af de Baleariske øer.


Om Barcelona

Barcelona er hovedstad i Spaniens Katalonien regionen, og er en af Spaniens, eller endda Europas, smukkeste og mest levende byer. Barcelona er en by fuld af kontraster, hvilket er tydeligt i sin arkitektur, et ægteskab af gotiske pigge og moderne kurver, herunder den berømte - Sagrada Familia.

Barcelona er opdelt i to dele. Den gamle by, som er hjertet af byen, herunder indkobsmuligheder, caféer og museer. Så er der Port Vell, som byder på barer, restauranter, butikker, et IMAX-teater og den største akvarium i Europa, ikke langt fra den storste havn i Barcelona.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!