Chuja færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

For at være præcis er Chuja ingen ø som sådan, men en øgruppe på 42 små øer, hvoraf kun 4 er beboede. Fra Chuja havn kan du tage en færge til Jeju øen eller Wando, fastland Sydkorea.

På denne side kan du finde nyttige informationer om havnen, dens faciliteter og adresse. Se de seneste tilbud og fartplaner forneden og book din overfart i dag!

Tilbud

  • Chuja færgehavn
  • Chuja færgehavn
  • Chuja færgehavn

Havnefaciliteter

Da Chuja er så lille, er havnen let tilgængelig fra alle hjørner af øen. Et hospital er beliggende i nærheden af havnen.

Om Chuja

Chuja er berømt blandt koreanere som et af de bedste steder for fiskeri. Mange hævder, at du er sikker på at fange en fisk i nogen af ​​Chuja's farvande. Det menes, at de varme og kolde strømme mødes ved Chuja, som skaber det perfekte miljø for fiskeri.

Om rederiet

Hanil Express Ferries' flåde består af rummelige og moderne færger, der kombinerer funktionerne fra tradionelle færger og krydstogtskibe, som gør at der tilbydes en lang række faciliteter.

Chuja - Rutekort

se kort

Havneadresser

Hanil Express

434-17 Sinyang-ri, Chuja-myeon Cheju, Jeju-do, South Korea

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!