Chios færge

  • Sammenlign tider og priser for Chios

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Chios Færge - Priser fra 660 DKK

Bestil en færge til Chios med AFerry. Du kan bruge Chios til at tage færger omkring Nordost-ægæiske Oer og også til Dodecanese Öerne, Dodekanesiske Öer, Samos og Tyrkiet. Indenlandske tjenester i Nordost-ægæiske Oer er tilgængelige fra Chios til Limnos og Mytilini mens færger væk fra Nordost-ægæiske Oer sejle til Mykonos, Piraeus og Vathy.

Chios Færgeselskaber

Færger til og fra Chios drives af Blue Star Ferries og Hellenic Seaways. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Chios, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Chios, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Chios færger med Blue Star Ferries og Hellenic Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Chios bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Chios Ruter

Om Chios

Chios havn ligger i Chios by og er nem at finde. Chios er et populært feriemål, og ved at booke færger til og fra Chios, kan du nyde mere af Grækenland.

Chios faciliteter

Der er få faciliteter på selve havnen. Men der er butikker og caféer i gåafstand. Oplysninger om din færge, kan, hvis for eksempel, den er forsinket, kan du normalt spørge et medlem af havnepolitiet eller på ethvert afcde lokale rejsebureauer, hvor de normalt har live-opdateringer. Du kan også finde afmærkede opdateringer, på skilte, men dette er ikke almindeligt på mindre øer og uden for højsæsonen.

Chios retninger

Du kan komme til havnen ad landevejen eller til fods, vejen er godt skiltet. Mange hoteller og værelser ligger inden for gåafstand.

Chios - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!