Cherbourg - Rosslare færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

 • 2 krydsninger ugentligt
  17 hr
  Få Pris

Alternative Ruter

 • 3 krydsninger ugentligt
  19 hr
  Få Pris
 • Roscoff - Cork
  1 krydsninger ugentligt
  14 hr
  Få Pris

Cherbourg til Rosslare færger forbinder Frankri og Irland med Irish Ferries og Stena Line. Udover at sammenligne priser og tider for Cherbourg til Rosslare, viser vi også resultater for Cherbourg til Dublin og Roscoff til Roslare for at hjælpe dig med at komme fra Frankri til Irland til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Cherbourg og Rosslare. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Billige Cherbourg til Rosslare priser

For de næste 7 dage

Baseret på bookinger, der rejser i denne uge med bil.

Tilbud

Cherbourg til Rosslare - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Cherbourg til Rosslare rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!