Cherbourg færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Cherbourg Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Cherbourg med AFerry. Færger til Cherbourg, i Frankri, er tilgængelige fra Irland. Du kan tage en færge til Cherbourg fra Dublin, Poole, Portsmouth og Rosslare.

Cherbourg Færgeselskaber

Færger til og fra Cherbourg drives af Brittany Ferries, Irish Ferries og Stena Line. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Cherbourg, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Cherbourg, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Roscoff for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Cherbourg færger med Brittany Ferries, Irish Ferries og Stena Line er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Cherbourg bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Seneste priser

Rute Pris Prisinfo
Roslare - Cherbourg
(Stena Line)
DKK1,583
  • Booked: Sunday, October 11, 2020
  • Rejs: Saturday, December 19, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 1
Dublin - Cherbourg
(Irish Ferries)
DKK2,064
  • Booked: Wednesday, September 23, 2020
  • Rejs: Thursday, October 29, 2020 (enkelt)
  • Personbil + 3
  • Cherbourg færgehavn
  • Cherbourg færgehavn
  • Cherbourg færgehavn

Om Cherbourg

Byen Cherbourg er den anden storste by i Normandiet og har altid været en vigtig flådebase fra Napoleons tid. Det er en af de største kunstige havne i verden, der tjener som en stor kommerciel, fiskeri og militær havn.

Normandiet kan prale af en spektakulær forreven kyststrækning oversået med mange smukke sandstrande. Selvom det ikke er den kønneste af byerne i Normandiet, er Cherbourg en vigtig historisk fortid og en række attraktioner som Fort du Roule fra toppen af​​, hvor der er en panoramisk udsigt over byen, Cité de la Mer (et Akvarium), en renæssancestil Ravalet Château og mange krigsmindesmærker fra Anden Verdenskrig.

Livet i Cherbourg kredser omkring landets søfartserhverv traditioner, og der er mange lokale og lavprisvarehuse i og omkring byen, for dem, der ønsker at købe ind. I lobet af sommeren, er der forskellige festivaler, som afholdes i Plage Verte Park, og der er mange gode restauranter, barer og caféer på bagbord og i selve byen.

Cherbourg havn ligger i det nordvestlige Frankrig. Cherbourg havn fungerer som en dor til regionen Normandiet, til Paris og videre til Belgien, Holland og Tyskland. Cherbourg havn ligger på Den Engelske Kanal, og derfor er en meget bekvem havn at rejse til, til og fra Storbritannien til det kontinentale Europa. Der er en række af reglsmæssige passagerservices, der sejler herfra til England og Irland.

Cherbourg faciliteter

Cherbourg havn har en moderne terminal udstyret med diverse faciliteter, såsom en snack butik, en bar, toiletter og puslerum, betalingstelefoner, veksel bureauer og handicapfaciliteter.

Parkeringsfaciliteter er til rådighed foran terminalen. Kortvarig parkering er gratis, og der er en anden sikker parkering tæt på terminalen for langtidsparkering. Tildelte handicappede parkeringspladser er også tilgængelig i nærheden af ​havnen.

Cherbourg retninger

Cherbourg tilbyder fremragende vejforbindelser via N13 til hele Frankrig. Cherbourg forbindelser til Brittany via E03 (sydpå mod Avranches), Caen og Loire-dalen via E46.

Havnen er en kort gåtur fra byens centrum og der er busser fra færgen, som kører ind til byen på 10 minutter.

Cherbourg - Rutekort

se kort

Havneadresser

Brittany Ferries

Quai de Normandie, 50100 Cherbourg, France

Condor Ferries

Quai de Normandie, 50100 Cherbourg, France

Irish Ferries

Gare Maritime, 50100 Cherbourg, France

Stena Line

Terminal Transmanche, Quai de Normandie, , 50100 Cherbourg, France

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!