Chania - Piraeus færger

Kort

Bestil tilbud

  • 1 krydsninger dagligt
    7 hr 31 min.
  • 1 krydsninger dagligt
    8 hr 30 min.

Alternative Ruter

Chania til Piraeus færger forbinder Kreta og Grækenland med ANEK Superfast og Minoan Lines. Udover at sammenligne priser og tider for Chania til Piraeus, viser vi også resultater for Heraklion til Piraeus for at hjælpe dig med at komme fra Kreta til Grækenland til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Chania og Piraeus. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Chania til Piraeus - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Chania til Piraeus rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.


Om Chania

Chania er den vigtigste by i den vestlige del af Kreta med øens næststørste befolkning efter Heraklion. Chania er berømt for sin gamle bydel, med `Eleftherios Venizelos' torv og dens venetianske havn.

øen Kreta har mange seværdigheder, fra smukke strande og uspolerede landskab, til den minoiske palads i Knossos, og mange arkæologiske udgravninger. Kreta er den største af de græske øer, men er lille nok til at blive udforsket i bil. Mens Kreta er en populær destination for turister, kan du stadig finde søvnige landsbyer med de traditionelle hvide huse og øde strande for at undslippe menneskemængden.


Om Piraeus

Piræus har været beboet i over 4000 år, og har set historien er kommet, og siden, herunder den utrolige oldgræsk Empire.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!