Chania færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Chania Ruter

Bestil en færge til Chania med AFerry. Færger til Chania, i Kreta, er tilgængelige fra Grækenland. Du kan tage en færge til Chania fra Piraeus.

Chania Færgeselskaber

Færger til og fra Chania drives af ANEK Superfast og Minoan Lines. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Chania, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Chania, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Heraklion for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Chania færger med ANEK Superfast og Minoan Lines er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Chania bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

  • Chania færgehavn
  • Chania færgehavn
  • Chania færgehavn

Om Chania

Chania er den vigtigste by i den vestlige del af Kreta med øens næststørste befolkning efter Heraklion. Chania er berømt for sin gamle bydel, med `Eleftherios Venizelos' torv og dens venetianske havn.

øen Kreta har mange seværdigheder, fra smukke strande og uspolerede landskab, til den minoiske palads i Knossos, og mange arkæologiske udgravninger. Kreta er den største af de græske øer, men er lille nok til at blive udforsket i bil. Mens Kreta er en populær destination for turister, kan du stadig finde søvnige landsbyer med de traditionelle hvide huse og øde strande for at undslippe menneskemængden.

Chania havn ligger i den nordlige del af byen, og er tæt på byens mange faciliteter. Chania havn er en af de mange havne, der forbinder øen Kreta med Piræus i det græske fastland.

Chania faciliteter

Chania havn ligger i nærheden af Souda. Omkring 7km fra Chania by. Der er en regelmæssig busforbindelse til og fra Chania, og du kan også tage en taxa fra havnen direkte.

Chania retninger

Chania havn er let tilgængelig ad landevejen og er godt skiltet fra Chania by. Det græske ord for havn er Limani.

Chania - Rutekort

se kort

Havneadresser

ANEK Superfast

Souda Port, Chania, Crete

Blue Star Ferries

Souda Port, Chania, Crete

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!