Chalki Færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Chalki Ruter

 • Kos til Cahlki / Cahlki til Kos
  4 krydsninger ugentligt
  2 hr 20 min.
 • Nisyros til Cahlki / Cahlki til Nisyros
  4 krydsninger ugentligt
  1 hr 25 min.
 • Rhodes til Cahlki / Cahlki til Rhodes
  4 krydsninger ugentligt
  1 hr 15 min.
 • Tilos til Cahlki / Cahlki til Tilos
  4 krydsninger ugentligt
  40 min.

Bestil en færge til Chalki med AFerry. Indenlandske tjenester i De Dodekanesiske øer er tilgængelige fra Chalki til Karpathos og Tilos.

Chalki Færgeselskaber

Færger til og fra Chalki drives af Aegeon Pelagos og Dodekanisos Seaways. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Chalki, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Chalki, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Chalki færger med Aegeon Pelagos og Dodekanisos Seaways er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Chalki bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Tilbud

 • Chalki Ferries
 • Chalki Ferries
 • Chalki Ferries

Om Chalki

Chalki (også kendt som Halki) er en græsk o i Dodekanesos skærgård, kun 4 miles vest for Rhodos. Chalki er en fredelig, traditionel lille o. Manglen på motorkoretojer gor det til et perfekt sted at slappe af og hvile. Oen har meget at tilbyde udover et roligt miljo med seværdigheder såsom slottet, medeltruinerne i den gamle landsby Halki og klosterkomplekset.

Chalki - Rutekort

se kort

Havneadresser

Aegeon Pelagos

Chalki ferry port, 851 10, Greece

Dodekanisos Seaways

Chalki ferry port, 851 10, Greece

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!