Ceuta færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Ceuta Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Ceuta med AFerry. Indenlandske tjenester i Spanien er tilgængelige fra Ceuta til Algeciras.

Ceuta Færgeselskaber

Færger til og fra Ceuta drives af Balearia, FRS og Trasmediterranea. Fordi 3 færgeselskaber opererer ind og ud af Ceuta, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Ceuta, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Tanger Med og Tanger for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Ceuta færger med Balearia, FRS og Trasmediterranea er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Ceuta bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Ceuta færgehavn
  • Ceuta færgehavn
  • Ceuta færgehavn

Om Ceuta

Ceuta har et areal på cirka 28 km ². Ceuta var en puniske koloni, før det var befæstet af kaliffen af Córdoba Abd al-Rahman III. I det tidlige 15. århundrede blev Ceuta beslaglagt af den portugisiske og overladt til Spanien i 1668.

Steder af interesse i Ceuta er rester af det fjortende århundrede arabiske vægge, fæstningen, katedralen bygget på stedet af en sjette århundrede kristen tempel, Plaza de Afrika i hjertet af byen og flere moskeer.

Ceuta har et behageligt middelhavsklima med en gennemsnitlig temperatur på 20 ° og en overflod af solrige dage, som gør det til et ideelt feriemål hele året rundt. Da Ceuta er det punkt, hvor Middelhavet og Atlanterhavet mødes, kan alle former for vandsport og strand rekreation findes her.

Ceuta er en spansk enklave på den nordlige spids af den marokkanske kyst og mødested for to kontinenter, to have og fire kulturer - kristne, muslimer, hebraisk og hinduistiske, som alle lever side om side i perfekt harmoni.

Ceuta faciliteter

Ceuta havn tilbyder en lang række faciliteter og services.

Ceuta retninger

Du kan nemt komme til Ceuta havn med bil.

Ceuta - Rutekort

se kort

Havneadresser

Balearia

Muelle Cañonero Dato, s/n, C.P. 51001, Spain

FRS

Estación Maritima Ceuta, 51002 Ceuta, Spain

Trasmediterranea

Muelle Cañonero Dato, s/n, C.P. 51001, Spain

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!