Cesme færge

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Cesme havn ligger på kysten af ​​det Ægæiske Hav og er en populær ferieby vest for Tyrkiets storby, Izmir. Færger fra Cesme i Tyrkiet sejler til Ancona i Italien, og sejles færgeselskabet Marmara Lines, som ejes af RECA gruppen.

  • Cesme færgehavn
  • Cesme færgehavn
  • Cesme færgehavn

Cesme havne faciliteter

Cesme havn tilbyder færgeforbindelser til forskellige græske oer og den italienske havn Ancona. Cesme havn er godt skiltet fra alle dele af byen og kan nemt nås med en minibus eller taxa. Mens havnen i sig selv ikke tilbyder mange faciliteter, er centrum ikke alt for langt væk fra havnen.

Komme til Cesme

Cesme er en halvtimes køresel fra Izmir med bil. Der er også regelmæssige busser, som kører mellem Izmir og Cesme.

Om Cesme

Cesme betyder "springvand" i tyrkisk og navnet stammer sandsynligvis fra antallet af osmanniske springvand, der findes i området. Cesme med sine vidunderlige rolige strande, klare blå vand og frodige dyrkede marker rundt om i kysten, er et populært feriemål blandt besogende fra Skandinavien, andre tyrkiske byer, grækerne og briterne.

Cesme er en levende blanding af historie og modernitet. Bortset fra den smukke strand i Ilica, byen Cesme er domineret, af to af de vigtigste konstruktioner i byens historie, - en af dem er fra det 14. århundrede genovesisk fæstning, som senere blev udvidet og befæstet af osmannerne, der nu er forvandlet til et våben museum, og den anden er det 16. århundrede Caravanserai bygget af kejser Süleyman den storslåede, som nu er blevet forvandlet til en chic boutique-hotel.

Om dagen tilbyder Cesme nogle af de mest udsøgte panoramaudsigt og om natten omdannes det til en sjovfyldt byen med en række havnefronten barer og restauranter, der tilbyder diskoteker osv. Der er ingen mangel på en god mad i Cesme. Du vil kunne finde mange gode restauranter langs promenaden eller på det centrale torv. Og mens du er i Cesme, så glem ikke at prøve Cesme berømte mastiks aromatiseret is. Cesme er også berømt for sine varme kilder, som kan findes i mange dele af byen.

Cesme - Rutekort

se kort

Havneadresser

Erturk Lines

6-7, Beyazit Caddesi, Cesme, Turkey

Marmara Lines

Cesme Port, Cesme, Turkey

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!