Cesenatico Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Tilbud

Bestil en færge til Cesenatico med AFerry. Færger til Cesenatico, i Italien, er tilgængelige fra Kroation. Du kan tage en færge til Cesenatico fra Lussino.

Cesenatico Færgeselskaber

Færger til og fra Cesenatico drives af Gomo Viaggi. Når du leder efter en færge til Cesenatico, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Pesaro, Trieste og Venice for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Cesenatico færger med Gomo Viaggi er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Cesenatico bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Cesenatico Ferries
  • Cesenatico Ferries
  • Cesenatico Ferries

Om Cesenatico

Cesenatico er en by på Italiens adriatiske kyst i Emilia-Romagna regionen. Det er et populært turiststed på grund af dets venlige folk, sjov atmosfære og smukke natur. Korer gennem centrum af byen er byens kanal, som blev designet og udarbejdet af Leonardo da Vinci. I byen er der havmuseet, hvilket er interessant for både voksne og born, der besoger byen Cesenatico.

Cesenatico - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!