Celtic Link Ferries

Celtic Link Ferries
Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Book Celtic Link Ferries med AFerry.dk og vi hjælper dig med at finde den behageligste rejse, så din ferie begynder når du går om bord. Sejl fra Cherbourg i Frankrig til Rosslare i Irland eller den anden vej med Celtic Link Ferries.

Oversigt

Check-in Information

Check-in er senest 45 minutter før afgang for alle køretøjer.

Ruter:
Korteste krydsning:

Mest populære rute:

Tilbud

Celtic Link Ferries Ruter

  • Book færger til Frankrig og Irland - Cherbourg og Rosslare
  • Book færger til Frankrig og Irland - Cherbourg og Rosslare

  Ombord Celtic Link Ferries

  Celtic Link tilbyder mange forskellige faciliteter ombord på deres færge the Celtic Horizon. Færgen, bygget i 2006, er den nyeste på ruten mellem Irland og Frankrig og har plads til 1000 passagerer, 200 biler og op til 120 vragtkøretøjer. Der er 110 kahytter ombord, hvor du også kan finde en bar, en restaurant, komfortable lounges, en butik og endda en biograf!

  Rejser du med Celtic Link vil din ferie altid være en fornøjelse!

  Tag dit kæledyr med

  Du kan tage dit kæledyr med på Celtic Link færger med AFerry.dk. Du vælger antal kæledyr på samme side, som hvor du vælger antal passagerer.

  Bemærk at der er regler for at rejse med kæledyr. Hvis du planlægger at tage din hund med på ferie skal du altid kontakte din dyrlæge i god tid. Dyrlægen vil tjekke hundens vaccinationer og bestemmelserne for rejse med dyr i det eller de lande, hvor du skal holde ferie.

  Seneste tilbud via email

  Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!