Kefalonia færge

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Kefalonia havn er Argostoli, som er hovedstaden i Kefalonia samt Lixuria og Poros. Færger til og fra Kefalonia er normalt sæsonbestemt, og kan normalt bookes i eller før sommeren.

Tilbud

  • Kefalonia færgehavn
  • Kefalonia færgehavn
  • Kefalonia færgehavn

Kefalonia havne faciliteter

Kefalonia havn tilbyder et begrænset udvalg af tjenester og faciliteter for passagererne.

Komme til Kefalonia

Kefalonia havn ligger i øens hovedstad, Argostoli, og du kan komme dertil ad landevejen.

Om Kefalonia

Kefalonia, er den største af de ioniske øer og har omkring 3.200 indbyggere. Kefalonia er en af de smukkeste græske øer, med fantastisk natur, som kombinerer bjerge, fyrreskove, klart vand og hvide sandstrande.

Kefalonia by blev næsten ødelagt i et jordskælv i 1953, hvilket har efterladt Kefalonia med lidt i vejen for oldtidens arkitektur eller rester. Kefalonia har et varmt klima og nogle smukke strande, såsom Sami, Myrtos, Xi og Skala.

Der er masser at se og gøre på Kefalonia, herunder den romerske villa lige udenfor Skala med sin smukke mosaikgulv, og Drogarti og Melissani hulerne. Der er også en venetiansk borg på Assos, i den nordvestlige del af øen. For de mere aktive, tilbyder Kefalonia både til udlejning og ride ture i bjergene, hvor du kan opleve den rolige ende af Kefalonia og besøge ødelagte landsbyer og gamle vinmarker.

Kefalonia er kendt for sin fremragende Robola vin, som kan købes over hele øen.

Cefalonia - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!