Cebu City Færger

  • Sammenlign tider og priser for Cebu City

    Find de bedste priser på AFerry

  • Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

    Bliv medlem af millioner af tilfredse kunder

Bestil en færge til Cebu City med AFerry. Indenlandske tjenester i Filippinerne er tilgængelige fra Cebu City til Cagayan De Oro og Manila.

Cebu City Færgeselskaber

Færger til og fra Cebu City drives af 2GO Travel. Når du leder efter en færge til Cebu City, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger.

Cebu City færger med 2GO Travel er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Cebu City bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

Om Cebu City

Cebu City er en meget urbaniseret by i oen provinsen Cebu i Central Visayas, Filippinerne. Cebu City ligger på den midterste ostlige del af Cebu Island, og dens travle bymidte er den anden til kun Metro Manila (Luzon) i popularitet. Cebu City Metro Cebu omfatter byerne Carcar, Danao, Lapu-Lapu, Mandaue, Naga og Talisay samt byerne Compostela, Consolacion, Cordova, Liloan, Minglanilla og San Fernando. Cebu City var Filippins forste hovedstad, landets ældste by og den forste spanske bosættelse. Byen har stærke forbindelser til indenlandske maritime aktiviteter og med sin egen havn betyder Cebu City gode transportforbindelser til Manila og Cagayan De Oro.

Cebu City - Rutekort

se kort

Havneadresser

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!