Cavo - Piombino færger

Kort

Bestil tilbud

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

  • 4 krydsninger dagligt
    30 min.
    Få Pris
  • 4 krydsninger dagligt
    20 min.
    Få Pris

Alternative Ruter

Cavo til Piombino færger forbinder Elba og Italien med Moby Lines. Udover at sammenligne priser og tider for Cavo til Piombino, viser vi også resultater for Portoferraio til Piombino og Rio Marina til Piombino for at hjælpe dig med at komme fra Elba til Italien til det bedste tidspunkt, til den bedste pris.

Nedenfor finder du de billigste færger mellem Cavo og Piombino. Book din færge med AFerry og vi hjælper dig med at finde de billigste priser så din ferie begynder når du går om bord! Se fartplanen samt tilbud forneden og brug sogemaskinen til venste for at booke din rejse. Vælg blot passagerer og datoer, for at få en pris.

Tilbud

Cavo til Piombino - Sådan booker du

Sammenlign priserne for alle Cavo til Piombino rederier ved hjælp af ovenstående prissammenligningssystem med priser og tilgængelighed i real-tid.

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!