Cavo Færger

Kort

Coronavirus færge-rådgivning

Bemærk, at de givne oplysninger er korrekte efter vores bedste viden, på det tidspunkt, vi har modtaget de samme oplysninger fra færgeoperatørerne. Situationen ændrer sig hurtigt, og vi vil forsøge at holde webstedet opdateret, så snart vi modtager opdateringer fra færgeselskaberne.

Cavo Ruter

Tilbud

Bestil en færge til Cavo med AFerry. Færger til Cavo, i Elba, er tilgængelige fra Italien. Du kan tage en færge til Cavo fra Piombino.

Cavo Færgeselskaber

Færger til og fra Cavo drives af Moby Lines og Toremar. Fordi 2 færgeselskaber opererer ind og ud af Cavo, kan sammenligning være meget nyttig for at hjælpe dig med at finde den bedste pris til det bedste tidspunkt for dig. Når du leder efter en færge til Cavo, vil vi altid vise en række gange, bare hvis det er billigere tidligere eller senere end den tid du vælger. Vi viser også resultater for lignende porte som Portoferraio og Rio Marina for at hjælpe dig med at finde de bedste tider og priser, der passer til dine planer.

Cavo færger med Moby Lines og Toremar er kendt for deres komfort og hoje serviceniveauer, og du vil fole, at din ferie er begyndt det ojeblik du træder om bord. At rejse til Cavo bliver nemt og problemfrit. Start med at lave din reservation i dag, det er hurtigt og nemt.

  • Cavo Ferries
  • Cavo Ferries
  • Cavo Ferries

Om Cavo

Byens havn i Cavo ligger på den nordostre spids af oen Elba, kun en 15 minutters vandflyvningstur væk fra fastlandet havnen i Piombinom, langt den korteste passage til fastlandet. Den lille by har flere restauranter og for dem, der er interesseret i oens historie, er der resterne af en romersk villa ikke langt ude af byen, der er tilgængelig ved en dejlig strandpromenade. Selv om Elba er kendt for sin historie (det var den o, som Napoleon var beromt for, og var også en vigtig industriel minedrift fra oldtiden indtil slutningen af Anden Verdenskrig), hvad er måske mindre kendt, men ikke mindre spændende, er dens rige kokken. Oen er bredt anerkendt for at have et fremragende udvalg af brodtyper, alle serveret med et bredt udvalg af hav mad. Også værd at en smag er Lemoncino, den lokale citron spiritus. Endelig, hvilken bedre måde at bringe en splinter af den italienske diæt ind i dit liv end den lokale delikatesse af tomat og brodsalat.

Cavo - Rutekort

se kort

Havneadresser

Toremar

Cavo, 57038, Rio Marina, Leghorn, Italy

Seneste tilbud via email

Gå aldrig mere glip af et godt tilbud!